Avalon

Het in nevelen verborgen oord
In de mysterieuze wereld Avalon komen de Keltische legendes rondom tovenaar Merlijn en het magische zwaard Excalibur tot leven. Ga over de kop in de sensationele achtbaan Fēnix of geniet van een betoverende boottocht met de hele familie in Merlin’s Quest. Het magische eiland in de mist brengt je dichterbij de bron van het eeuwig leven.

Fenix

 De ultieme vliegervaring


 Eens in de 777 jaar herrijst deze mythische vuurvogel uit zijn eigen as. Fēnix is net herrezen en klaar voor zijn eerste vlucht. Het belooft een spannende rit te worden: vanaf een hoogte van 40 meter raast Fēnix met 95 km/u naar beneden, om vervolgens drie keer over de kop te gaan! Een onvergetelijk gevoel van vrijheid, sensatie en natuurlijk van vliegen.

 Onride Fenix

 Merlin’s Quest

Een magische zoektocht

 Merlin’s Quest is een boottocht voor de hele familie. Tijdens een vaart over de prachtige wateren van Avalon, waar Fēnix zo nu en dan voorbij vliegt, gaan inzittenden op zoek naar Tir na nÓg, de bron van het eeuwig leven. Wie weet deze magische plek te vinden?

Arthur's Tournament Training

 Aan het hof van Koning Arthur

 Jong, avontuurlijk én strijdvaardig. Maar met een hart van goud. De koning van de mythische wereld Avalon word je natuurlijk niet zomaar! Wij zoeken sterke, dapperen en stoere ridders. Alleen door heel veel te oefenen, te spelen en te klimmen word jij de koning van het betoverende land.

 

 

 

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans