Thrill Rides

Achterbahn "Silver Mine"

 De achtbaan "Silver Mine" biedt veel plezier met afdalingen, bochten en onverwachte snelheid wijzigingen.

Holzachterbahn "El Toro"

 De populaire "El Toro" houten achtbaan met een hoogte van 28 M en een snelheid van maximaal 75 km/h is in 2011 als de "beste houten achtbaan van Europa 2011" gekozen.

Maar dat vonden wij niet genoeg: op hetzelfde moment neemt "El Toro" deze plaats 7 van de ranglijst van alle houten achtbaan (2011). Bent u klaar voor een wilde rit over "El Toro"?

Wildwasserbahn mit Geisterbahn

Op een van de hoogste rivieren, krijg je ervaring pure actie en plezier. 

De snelle hellingen via de Duivels molen is de mix voor verfrissende garanties.

Crazy House – Der Verrückte Kletterspas

Sinds Juli 2010 staat er in Freizeitpark Plohn een eigenzinnig Mad house “Der verrückte Kletterspaß".

Dit Mad house is speciaal in samenwerking met Plohn ontworpen en is aan de “Holzmichlvilla” verbonden door middel van swingende bruggen, loopbanden en vele andere verrassende uitdagingen.

Deutschlands Grösstes Baumhaus 

Onze boomhut is niet alleen Duitslands grootste, maar ook de leukste van zijn soort. Er zijn vele manieren om te beklimmen en omlaag kun je weer via 6 verschillende glijbanen.

Geistermühle 

"Hallo mensen, die geen angst hazen zijn - kijk rustig in mij!" ..." Met deze woorden, proberen ze je te lokken, er wacht een dikke molenaar,die de bezoekers in zijn griezelig spook molen welkom heet, dit is echt niet voor angst hazen!

Grusel-Scooter

De nog griezeligere botsauto's is in de kelder van de spookachtige molen. Een rit in deze donkere ruimte met  vaag verlichte botsauto’s en nog meer andere rare dingen die in eens zouden kunnen opduiken.

Holzmichl-Villa

De schuine gekke Holzmichl Villa is een van de gekste en meest uitdagende attractie van het Park.

 Deze bizarre houten constructie heeft 10 geopende wegen die je naar de top van de villa zouden kunnen brengen. 

En wie de "beste weg door de verschillende hindernissen naar de top van onze Villa heeft ontdekt beschikt over een"verstandig blik in de toekomst".

Kletterberg

Doe Reinhold Messner de groeten! Op onze 3-dimensionale klimberg kun je klimmen en je kwaliteiten aantonen en als je op haar eenmaal grip je verliest, Dan val je gegarandeerd zeer zacht.

Rutschbahn „Wilde Sau“ 

6 glijbanen, heel veel matten waarmee je naar beneden kunt glijden en vrij veel plezier kunt hebben: het gaat omlaag met een hoge snelheid en eindigt op een heerlijke zachte ondergrond.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans