Thema Gebied: Ierland

Welkom in Ierland!

Ga met je familie op ontdekkingsreis door Ierland. In de directe omgeving van de themagebieden Frankrijk en Engeland, ingebed in de stromen van riviertje 'Elz", heeft het 'Groene Eiland' zijn plek gevonden.

Kleine en grote ontdekkers kunnen in kinderschommelschip „Dancing Dingie“ onvergetelijke momenten beleven en de kleinsten maken in Ierland ook hun eerste achtbaanrit over de groene heuvels van kinderachtbaan „Ba-a-a-Express“. Naast de tractorrit van „Old Mac Donald‘s Tractor Fun“ wachten op de kleine bezoekers nog meer attracties zoals een boottocht rondom „Sheep Rock“ en de carrousel „Spinning Dragons“. De grote indoor speelhal „Limerick Castle“ staat ieder jaargetijde voor veel klim -en glijplezier op meerdere etages garant. Hier betreed je de mystieke wereld van een oud Iers kasteel en je kunt er telkens weer nieuwe avonturen beleven.

Baa-a-a Express

In de Baa-a-a Express kunnen de allerkleinsten, rijdend door een groen landschap, hun eerste achtbaanrit beleven. De trein gaat over heuvels en door groene weiden. Steeds sneller. Onderweg zie je ook wollige schaapjes, een oude boerderij en nog andere idyllische Ierse taferelen.

Dancing Dingie

In het werfgebouw worden de reddingssloepen getest. Moedige matrozen kunnen aanmonsteren voor een testvaart. Het kinderschommelschip garandeert een ruige tocht.

Limerick Castle

In elk seizoen kun je voor bijzondere avonturen terecht in dit grote indoor speelpaleis. Onze jonge bezoekers kunnen hier de mysterieuze wereld van een Iers kasteel betreden en naar hartelust spelen en ravotten. Je kunt er rennen, klimmen, klauteren, springen en glijden - Limerick Castle belooft een hoop speelplezier!

Tower Tow

Moedige torenwachters kunnen door het trekken aan het touw op hun werkplek komen. Je bepaalt zelf hoe hoog je wilt gaan. Hoe hoger, hoe mooier het uitzicht over Ierland.

Old Mac Donald’s Tractor Fun

Kleine tractor-rijders kunnen hier laten zien dat ze echte Ierse boeren zijn.

Sheep Rock

Deze carrousel voert je over grote golven en voorbij een grote rots. Misschien zie je tijdens je reis nog een paar schapen?

Spinning Dragons

Volgens de overlevering zijn draken de koningen van de lucht. Dat wordt eens te meer duidelijk bij de Spinning Dragons-carrousel. Met hun machtige vleugels scheren ze door de lucht. Deze attractie is er voor de hele familie.

Quipse Paddle Boats

Vaar in een echte kano met peddels door het kanaal van de Quipse. Natuurlijk zorgen we voor een zwemvest. Laat zien hoe goed je kunt peddelen.

Big-Bobby-Car

Hier zijn de kleinsten onder elkaar en kunnen zich naar hartelust uitleven. Op het overdekte BIG-Bobby-Car parcours kunnen zij hun rondjes maken. Met drie verschillende Europa-Park-ontwerpen is er altijd de juiste bolide erbij. Het BIG-Bobby-Car-parcours is een paradijs voor toekomstige Formule-1coureurs.


Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans