Schloss BELANTIS

BELANTIS gasten worden Koninklijke begroet: Een liefdevol ingericht kasteel opent zijn deur naar een belevenis wereld - en heeft zelfs allerlei vormen van entertainment.

Wereldwijd en enkel in BELANTIS hebben de gasten de mogelijkheid om hun Segway rijbewijs te halen.

Deze hightech-rollers worden gecontroleerd door de kleinste lichaamsbewegingen - zonder gas- en rempedalen.

Een historische jaarmarkt met ketting en stoom carrousel en kinder treinbaan, evenals is hier het Schloss Café́ te vinden.

School klassen kunnen elkaar beconcurreren tijdens de "Klugen Klassenzimmer" een kennis en beweging wedstrijd en een les lang wiskundige opdrachten, ruimtelijk denken en/of hun taalkennis testen.

En wie er over denkt een familie te beginnen is: in het kasteel kun  je ook trouwen in een sprookjesachtige omgeving.

Segway-Parcours

Wereldpremière: voor de eerste keer in een themapark u kunt genieten van de fascinerende rijervaring op een Segway in BELANTIS. Segways - de eerste voertuigen ter wereld die zelf hun evenwicht kunnen behouden zoals het menselijk lichaam dat ook kan.

Uitgerust met een scala aan evenwicht sensoren, worden de bewegingen gecontroleerd door de kleinste bewegingen van het lichaam - zonder gas- en rempedalen.

Eerst en vooral, kun je nu zelf proberen deze ongelooflijke rijervaring op het hindernissenparcours te proberen voordat je met uw persoonlijke Segway rijbewijs in de hand en onder begeleiding van een gids een kijkje achter de schermen van BELANTIS kunt krijgen.

Buddels Kinder-Jahrmarkt

Een bont bedrijf direct achter het slot BELANTIS brengt kinderogen tot stralen, op de Buddels kinder jaarmarkt gaat het meteen los.

Drie bezienswaardigheden in het bijzonder voor onze kleine gasten te wachten:

  • Buddels-Bahn (grappige kinderen spoorwegen)
  • Buddels-kreisel (nostalgische vlieger)
  • Buddels Karussell (kinder stoomcarrousel)
  • Buddels Tanz (crinoline)
Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans